Centrale verwarming Mazout

Mazoutketels van Viessmann maken gebruik van de modernste technieken

Olieverwarmingssystemen zijn nog steeds een van de meest gebruikte verwarmingssystemen. Geen wonder, want de brandstof is rijk aan energie en het systeem wordt als veilig beschouwd. Wanneer huiseigenaren besluiten een Viessmann oliecondensatieketel aan te schaffen, leveren zij ook een actieve bijdrage aan de besparing van hulpbronnen en energie. Want met een onovertroffen hoog rendement wordt tot 98 procent van de gebruikte stookolie omgezet in warmte.

Bovendien zijn Viessmann oliecondensatieketels klaar voor de toekomst. Dit komt omdat ze in de fabriek worden voorbereid op een omschakeling van uitsluitend fossiele olie naar stookolie met een aandeel bio-olie en dus ook met regeneratieve energiebronnen kunnen worden gebruikt. Iedere exploitant van een oliegestookte verwarmingsinstallatie met een oliecondensatieketel levert zo een actieve bijdrage aan de bescherming van het klimaat en het milieu. Viessmann heeft voor elke verwarmingsbehoefte de juiste oliecondensatieketel. 

Omdat uw comfort belangrijk is, werken wij uitsluitend met producenten die u een uitstekende prijs-kwaliteit garanderen.

Door de goede samenwerking met Viessmann kan ik ook een goede Service aanbieden voor onderhoud en herstellingen.


Centrale verwarming Mazout

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x