Warmtepompen

WARMTEPOMPEN

Verwarmen met warmte uit lucht en aarde – Optimaal gebruik van hernieuwbare energiebronnen dankzij de warmtepomp

Warmtepompen maken gebruik van hernieuwbare energie afkomstig van de grond, de zon, het grondwater of de lucht. Ze verminderen het gebruik van fossiele brandstoffen, sparen waardevolle grondstoffen en beperken de schadelijke CO2-uitstoot.

Tegelijkertijd profiteert u van een bijkomend voordeel: de meeste warmtepompen van Viessmann beschikken ook over "active cooling"- en "natural cooling"-functies. Naast het klassieke gebruik als verwarmingssysteem voor de koude dagen zorgen deze warmtepompen in de zomer voor een aangenaam binnenklimaat en een verfrissende koelte in huis.

Het uitgebreide gamma biedt de juiste warmtepomp voor elke behoefte. Al bij het ontwerp wordt rekening gehouden met de bouwkundige en geologische omstandigheden en met de persoonlijke en individuele warmtebehoefte.

De warmtepompen van Viessmann zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, en ze kunnen in combinatie met zonnesystemen alsook met een bestaand verwarmingssysteem op olie of gas in een polyvalent systeem worden gebruikt. Zo kunt u een systeem samenstellen dat optimaal aan uw eigen wensen voldoet.

Meer weten over warmtepompen ... 

Viessman_forced_promo_220x180.jpg
 

Warmtepompen

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x